Se kunst fra sykkelsetet

Lørdag 19. august kan du bli med KORO på en kunstomvisning i Oslo - på sykkel.

Se kunst fra sykkelsetet, sammen med formidlingsansvarlig Ellen Fodstad.

Tid: lørdag 19. august kl. 12.00
Sted: oppmøte på plassen utenfor hovedinngangen til Operaen

KORO inviterer deg, din familie og venner til å være med vår formidlingsansvarlige Ellen Fodstad på en sykkeltur i Oslo hvor vi skal oppleve elleve offentlige kunstprosjekter rundt om i byen i rolig tempo.

Arrangementet er gratis og alle som kan sykle er hjertelig velkomne!

Sykkelturen vil ta utgangspunkt i Kunstvandring i Oslo som er en guide til et knippe offentlige, godt synlige kunstprosjekter i hovedstaden. Blant kunstverkene vi vil stoppe ved, er She Lies/Hun ligger av Monica Bonvicini, Grass Roots Square av Do Ho Suh, This is It av Gardar Eide Einarsson og Recombinant place: Cloaked mirror body, av Knut Åsdam.

Vi vil snakke om de ulike verkene, kunstnerne og hvorfor verkene er plassert akkurat der. Mellom hvert stopp sykler vi i rolig tempo og opplever byen. Omvisningen varer i en time og er den første av sitt slag. Den er helt gratis. Velkommen!

Du kan lese mer om verkene vi skal besøke i kunstguiden. Guiden er laget for å brukes med mobiltelefon; man kan følge en rute på kart og samtidig lese om de ulike verkene man passerer underveis. Informasjonen i guiden er også tilgjengelig i PDF-format, slik at den som ønsker det kan ta med seg en minibrosjyre i hånden.

Arrangør

KORO

Sted

Kirsten Flagstads Plass 1

Dato / Tidspunkt

19.08.2017 12:00

Del denne artikkelen