Kunst i arbeid

- Dette veggteppet, som henger på vei til kantina, minner oss arkivfolk om hvor vi egentlig kommer fra, sier Luis Cerrato i Riksarkivet.
Vi i KORO ønsker oss bilder av kunstverk dere har på arbeidsplassen!

Send oss ditt bidrag og bli med i vår kunstverksføljetong med kunst på arbeidsplassen. Først ute er Luis Cerrato i Riksarkivet, med et veggteppe av Turid Holter (1982)..

– I dag er det meste digitalt. Det å jobbe med arkiver kan både bety å fordype seg i eldre kilder, eller å være med på bevare det som skapes i dag, slik at de også en gang blir eldre kilder. Og ordene Vatn skal renne… bruker jeg ofte når jeg snakker om den delen av arkivsektoren som har en historisk tilnærming til faget, forteller Luis Cerrato, seniorrådgiver i Arkivverket hos Riksarkivet om verket av Turid Holter fra 1982.

Mange av oss er så heldige å ha kunst der vi jobber. Det kan være et kunstverk som gjør oss glade for å komme på jobben hver dag, noe som minner oss om hvorfor vi arbeider der vi gjør –  eller et kunstverk vi slettes ikke liker.

Uansett; KORO ønsker å se kunsten! Kanskje har du noe helt fantastisk på kontoret, som bare et fåtall får se fordi det befinner seg bak stengte dører?

Send oss bilder av kunstverk dere har på arbeidsplassen, sammen med noen linjer om hva det er – og eventuelt hva det får deg til å tenke eler føle, så lager vi en kunstverksføljetong av innsendte bidrag på nettsiden vår og på Instagram. Ønsker du å legge ut et bilde selv, tagg oss gjerne eller bruk #artatwork.

Bidrag sendes til Ellen Marie Fodstad, epost: emf@koro.no, eller via melding på KOROs Instagram eller Facebook.

Del denne artikkelen